Hjemmelavet sylte er i bund og grund samme grundopskrift som rullepølse, men med lidt variation og konsistens.
Denne opskrift er ret simpel og tager ikke lang tid.
Kogning og afkøling er det der tager længst tid
Ingredienser:
- En ribbensteg ca 1- 1½ kg.
- Et stort løg
- lidt porre
- lidt gulerødder
- Laurbærblade
- hele sorte peberkorn
- 1 tsk stødt koriander
- 1 tsk stødt allehånde
- ½ tsk stødt muskatnød
- 2-3 tsk svinebouillon pulver
- Frisk timian eller tørret
- 1 spiseskefuld salt efter kogning
- 4 blade husblas
Ribbensteg skæres i stykker svarende til hvert bens bredde
Ribbensteg med ben |
Krydderier og grøntsager klargøres
Krydderier og grønt til suppen |
Jeg har en dejlig stor busk med frisk timian i haven hele året, så det er blot ud med saksen
Frisk timian |
Find en passende gryde og put alle ingredienser i.
Lad det så simre til kødet er helt mørt. Et par timer kan normalt gøre det.
Tilsæt nu en spiseskefuld salt.
Skær svær og fedtlaget fra og del kødet i grove stykker.
Kog suppen lidt ind si den og tilsæt husblassen der har ligget i koldt vand.
Hæld suppen over kødet i formene.
Resten af suppen tilsættes lidt kulør og hældes i forme til sky.
Dæk med låg og sæt dem i køleskabet til næste dag
Voila
Ingen kommentarer:
Send en kommentar