onsdag den 6. november 2019

ChefsValley´s Ovnbagt Laks på bund af grøntsager

Egentligt ikke noget særligt, men jeg vil gerne advokere for ikke at give laksen for meget

Brug de grøntsager du bedst selv kan lide.
Grøntsagsrester er lige så velegnet.






I den afbillede ret brugte jeg:


  • Lidt hjertesalat 
  • En porre
  • lidt blomkål
  • et stykke af en gul peberfrugt.
  • et drys frisk timian
  • lidt smør
  • olivenolie
  • salt
  • peber
Jeg forkogte porren og blomkålen da de ikke kan nå at blive møre i ovnen med laksen.

De klargjorte (og forkogte grøntsager) lægges i et ildfast fad og et par klatter smør og lidt olivenolie tilsættes.

Laksefilet (erne) lægges oven på sengen af gøntsager og stilles i en forvarmet ovn 200 -210 grader i kun 8 minutter derefter tændes for grillen 300 grader i ca 4 min. 
Total 12 minutter.
Er laksen tyk kan den få samlet ca 15 minutter men ikke mere da den så bliver tør

Kan spises uden kartofler, men til en sulten familie vil det nok være godt med en lille pillet kartoffel og lidt hollandaisesauce.


God apppetit!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Morfars luksus fiskefrikadeller

Morfars Luksus fiskefrikadeller Når man er blevet pensioneret har man lidt tid til at lave noget særligt. Det skal dog ikke betyde, at man s...