Ja, alle kan vel hælde lidt sammen og få en god spaghettisauce, men se nu her:
- 3 pæne store løg hakket i tern
- 5 fed hvidløg eller hvad du nu kan lide.
- dåse-champignon eller friske. Fordelen med dåse champignon i skiver er klar, men rigtige friske giver mere smag, men kræver mere arbejde.
- Svits løg, dernæst hvidløg og sidst champignon.
- Tilsæt salt. peber og f.eks. timian og basilikum og laurbærblade efter smag.
- Tilsæt 1 kilo hakket oksekød.
- Svits og til smag med salt bulionpulver etc. efter eget ønske.
- En stor dåse spagettisauce fra købmanden, med hvidløg, basilikum eller hvad der nu er på hylden
- 1/8 liter fløde, lidt mælk (skyl glasset med spagetti - saucen)
- Tilsæt gerne friske tomater i små tern, alternativ køb en dåse, men pas på med koncentreret tomat.
- Ketchup og revet parmesanost giver det sidste pif.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar