fredag den 7. december 2018

ChefsValley's Hjemmelavet spaghettisauce

Hej igen.

Ja, alle kan vel hælde lidt sammen og få en god spaghettisauce, men se nu her:
  1. 3 pæne store løg hakket i tern
  2. 5 fed hvidløg eller hvad du nu kan lide.
  3. dåse-champignon eller friske. Fordelen med dåse champignon i skiver er klar, men rigtige friske giver mere smag, men kræver mere arbejde.
  4. Svits løg, dernæst hvidløg og sidst champignon.
  5. Tilsæt salt. peber og f.eks. timian og basilikum og laurbærblade efter smag.
  6. Tilsæt 1 kilo hakket oksekød.
  7. Svits og til smag med salt bulionpulver etc. efter eget ønske.
  8. En stor dåse spagettisauce fra købmanden, med hvidløg, basilikum eller hvad der nu er på hylden
  9. 1/8 liter fløde, lidt mælk (skyl glasset med spagetti - saucen)
  10. Tilsæt gerne friske tomater i små tern, alternativ køb en dåse, men pas på med koncentreret tomat.
  11. Ketchup og revet parmesanost giver det sidste pif.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Morfars luksus fiskefrikadeller

Morfars Luksus fiskefrikadeller Når man er blevet pensioneret har man lidt tid til at lave noget særligt. Det skal dog ikke betyde, at man s...