Lad mig præsentere min egen leverpostej.
Denne leverpostej smager af mere. Prøv den
Lad os begynde med ingredienserne;
- 1 kg. lever
- ½ kg spæk Jeg er så heldig, at jeg får det færdighakket
- en opbagt sovs som laves af lidt smør, mel, mælk og gerne en dejlig svinefond, men lidt kunstige terninger eller pulver kan gøre det.
- Hak lever spæk.
- Tilsæt til den opbagte sovs
- tilsæt godt med peber, Allehånde, muskatnød, salt og et stort finthakket løg og et par finthakkede hvidløg
- Tilsæt til sidst 2 hele æg. ( og en teskefuld tørret chili hvis du er til en lidt god smag) Hvis du bruger Cayenne-pulver bør du nøjes med en ½ tsk. fuld
Hæld i passende små forme og bag i vandbad i ovn 1 time på ca. 200 grader.
Så ser de sådan ud:
Ingen kommentarer:
Send en kommentar