fredag den 7. december 2018

ChefsValley's Hjemmelavede leverpostej

Kære gæst
Lad mig præsentere min egen leverpostej.
Denne leverpostej smager af mere. Prøv den

Lad os begynde med ingredienserne;

  1.  1 kg. lever
  2. ½ kg spæk Jeg er så heldig, at jeg får det færdighakket
  3. en opbagt sovs som laves af lidt smør, mel, mælk og gerne en dejlig svinefond, men lidt kunstige terninger eller pulver kan gøre det.
  4. Hak lever spæk.
  5. Tilsæt til den opbagte sovs
  6. tilsæt godt med peber, Allehånde, muskatnød, salt og et stort finthakket løg og et par finthakkede hvidløg
  7. Tilsæt til sidst 2 hele æg. ( og en teskefuld tørret chili hvis du er til en lidt god smag) Hvis du bruger Cayenne-pulver bør du nøjes med en ½ tsk. fuld

Hæld i passende små forme og bag i vandbad i ovn 1 time på ca. 200 grader.
Så ser de sådan ud:





Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Morfars luksus fiskefrikadeller

Morfars Luksus fiskefrikadeller Når man er blevet pensioneret har man lidt tid til at lave noget særligt. Det skal dog ikke betyde, at man s...