søndag den 1. april 2018

ChefsValley´s Karrysild

Hjemmelavet karrysild



Hjemmelavet Karrysild


Hjemmelavet Karrysild (mangler karse som pynt)

Så kom der karse på



Ingredienser:

  1. Et stort glas faste store marinerede sildefileter
  2. Mayonnaise (ægte)
  3. 18% creme fraiche
  4. En god karry (lidt safran og gurkemeje kan bruges til at farve den mere gul, men ikke nødvendigt og brug ikke for meget)
  5. Salt
  6. Et halvt æble
  7. Lidt syltede agurker
  8. 5 hårdkogte æg
  9. Lidt cherrytomater
  10. Karse
Sådan:

  1. Skyl sildefileterne under den kolde hane. Lad dem dryppe af på køkkenrulle og dup dem tørre dem med køkkenrulle. Drys lidt groft salt på.
  2. Bland halv mayonnaise og halv creme fraiche (ca 3 store spiseskefulde af hver med karry (safran og gurkemeje)
  3. Skræl og skær æblet i små tern (ca 5mm ) og bland i
  4. Hak syltet agurk (maks en spiseskefuld) og bland i
  5. De 4 æg deles på begge ledder med en æggedeler og blandes i (rør ikke for meget sammen)
  6. Del det sidste æg, tomaterne og karse som pynt.
thats it...

Denne karrysild vil helt sikkert blive godt modtaget.

Velbekomme






2 kommentarer:

  1. Svar
    1. Fedt, manner - tak, far! Det er nøjagtig den opskrift jeg har kopieret med stor succes i årevis. Jeg bliver altid sat til at lave Visholms Karrysild til frokostbordet :-)

      Slet

Morfars luksus fiskefrikadeller

Morfars Luksus fiskefrikadeller Når man er blevet pensioneret har man lidt tid til at lave noget særligt. Det skal dog ikke betyde, at man s...