Hjemmelavet karrysild
Hjemmelavet Karrysild (mangler karse som pynt)
Så kom der karse på
Ingredienser:
- Et stort glas faste store marinerede sildefileter
- Mayonnaise (ægte)
- 18% creme fraiche
- En god karry (lidt safran og gurkemeje kan bruges til at farve den mere gul, men ikke nødvendigt og brug ikke for meget)
- Salt
- Et halvt æble
- Lidt syltede agurker
- 5 hårdkogte æg
- Lidt cherrytomater
- Karse
Sådan:
- Skyl sildefileterne under den kolde hane. Lad dem dryppe af på køkkenrulle og dup dem tørre dem med køkkenrulle. Drys lidt groft salt på.
- Bland halv mayonnaise og halv creme fraiche (ca 3 store spiseskefulde af hver med karry (safran og gurkemeje)
- Skræl og skær æblet i små tern (ca 5mm ) og bland i
- Hak syltet agurk (maks en spiseskefuld) og bland i
- De 4 æg deles på begge ledder med en æggedeler og blandes i (rør ikke for meget sammen)
- Del det sidste æg, tomaterne og karse som pynt.
thats it...
Denne karrysild vil helt sikkert blive godt modtaget.
Velbekomme
Super
SvarSletFedt, manner - tak, far! Det er nøjagtig den opskrift jeg har kopieret med stor succes i årevis. Jeg bliver altid sat til at lave Visholms Karrysild til frokostbordet :-)
Slet