lørdag den 22. februar 2020

ChefsValley's Torskefilet på en seng af grøntsager

Det er blot at lægge lidt af de grøntsager du har i bunden af et ovnfast fad.

Jeg bruger ofte porrer, alm salat og lidt forårsløg.

Vask grøntsagerne og snit dem i passende stykker.
Fyld dem i bunden af det ildfaste fad og tilsæt en god klat smør.
Sæt grøntsagerne i ovnen 15 min ved 200 grader.
(Alternativt kan du give dem en omgang i mikrobølge ovnen til porrene er møre.)

Læg torskefileterne oven på toppen og drys med salt og peber.

Giv det hele ca 12-15 min i ovnen på 200 grader.

Jeg lavede blot en lille salat til (Slankemad)


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Morfars luksus fiskefrikadeller

Morfars Luksus fiskefrikadeller Når man er blevet pensioneret har man lidt tid til at lave noget særligt. Det skal dog ikke betyde, at man s...